Breaking News

Βενετία: Η συνέντευξη του Woody Allen στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Woody Allen, ο οποίος του παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, κωμικός και μουσικός μίλησε για όλα, με αφορμή τη νέα του ταινία "Γυρίσματα της τύχης" (Coup de chance).

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, ο Woody Allen θα παρουσιάσει την 50η του ταινία στο ελληνικό κοινό στις 8 Σεπτεμβρίου, στην Αίγλη Ζαππείου.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«WOODY is back! Πιστεύει φουλ στην τύχη, είναι φριχτός μουσικός, κατά τη γνώμη του, έχει μια άποψη για την αγγαρεία στο γάμο, λέει αν η 50η του ταινία θα είναι και η τελευταία και εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει άλλη μία - θα είναι στην Αθήνα ή αλλού?

Στα μέρη μας ο Γούντι Άλεν έρχεται για την πρεμιέρα του "Γυρίσματα της Τύχης" στις 8/9 στην Αίγλη Ζαππείου και για να παίξει κλαρινέτο την επομένη. Και χαίρεται πολύ γιατί έχει ξαναέρθει οικογενειακώς και πάντα το απολαμβάνει.

Δείτε σύντομα αποσπάσματα της κουβέντας μας στο @megatvcom. Α ναι, η ταινία είναι στα γαλλικά, παίζει η Lou de Laâge, ο Melvil Poupaud και η υπέροχη Valérie Lemercier και είναι μυστηριοαισθηματογουντιαλεντική τελείως, κυλάει σα νεράκι, από τις καλές του - και τα γαλλικά της πάνε πολύ».