Breaking News

Chris Hemsworth: «Απόδραση» στην Ισλανδία μαζί με την 11χρονη κόρη του - Εντυπωσιακά στιγμιότυπα (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εντυπωσιακά στιγμιότυπα με την κόρη του μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram o Chris Hemsworth.

Ο 40χρονος Αυστραλός ηθοποιός έχει δημιουργήσει μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογένειες του Hollywood.

Ο Chris Hemsworth - που είναι αδερφός των ηθοποιών Luke και Liam Hemsworth - παντρεύτηκε το 2010 την όμορφη Ισπανίδα Elsa Pataky (πρώην μοντέλο και, επίσης, ηθοποιός), με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά: μια κόρη (India Rose) γεννημένη τον Μάιο του 2012 και δύο δίδυμα αγόρια (Sasha και Tristan) που ήρθαν στη ζωή τον Μάρτιο του 2014. Το 2015, η οικογένεια μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Μπάιρον Μπέι της Αυστραλίας. Το ζευγάρι έπαιξε μαζί στην ταινία «12 Strong» (2018).

Ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε «απόδραση» στην Ισλανδία, μαζί με την 11χρονη κόρη του, India Rose, ενώ δημοσίευσε στιγμιότυπα από την αξέχαστη εμπειρία τους στη νησιωτική χώρα της Βόρειας Ευρώπης.

Την πρώτη μέρα ανέβασε στην ανάρτησή του μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, που τους δείχνουν να κάνουν αναρρίχηση στον πάγο. «Μια μικρή ισλανδική περιπέτεια με το κoρίτσι μου», έγραψε στη λεζάντα.

H «ισλανδική περιπέτεια» συνεχίστηκε και τη δεύτερη μέρα, με τον Chris Hemsworth και την κόρη του να κάνουν περιήγηση με άλογα.

Η τρίτη μέρα τους βρήκε να ταξιδεύουν με «γουρούνα». Μάλιστα, τη μηχανή οδήγησε και η κόρη του. Στη λεζάντα της ανάρτησής του ανέφερε με χιούμορ:

«Ημέρα 3η στην Ισλανδία, ξεκίνησε μια συμμορία μηχανών με την κόρη μου. Προς το παρόν είμαστε τα μόνα δύο μέλη κι έτσι θα το κρατήσουμε προς το παρόν».