Breaking News

Γ. Βασιλώττος: «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα αλλά χωρίς σeξουαλική επαφή, με ελκύουν μόνο οι γυναίκες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε:

«Όλη μου τη ζωή ζούσα με ελάχιστα χρήματα. Εγώ γεννήθηκα στη Ρόδο. Η οικογένειά μου δεν είναι  προύχοντες ή "βασιλιάδες". Είναι τίμιοι εργατικοί άνθρωποι, ο πατέρας μου δουλεύει στον Δήμο ως οδηγός απορριμματοφόρου. Η οικογένειά μου ζορίστηκε για να εκπληρώσω εγώ το όνειρό μου. 

Πέρασα δύσκολες μέρες, ευτυχώς είχα μια στέγη να μένω. Υπήρχαν μέρες που σκεφτόμουν "Να φάω δύο σουβλάκια ή να φάω ένα και να πιω αύριο μια μπύρα;". Έχουν περάσει και εβδομάδες που έχω τραφεί μόνο με παξιμάδια και ντομάτες.

Είχα αναφέρει σε συνέντευξή μου ότι με φλερτάρουν κυρίως άντρες και αμέσως μου έστειλε μήνυμα ένας άντρας με άσεμvη φωτογραφία του. Αν δεν μου έστελνε τη φωτογραφία, θα μπορούσα να πιάσω και συζήτηση μαζί του. Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με έναν άντρα, αλλά όχι να έχουμε σeξουαλική επαφή. Σeξουαλικά με ελκύουν μόνο οι γυναίκες.

Έχω συγχωρέσει την απιστία. Έχει τύχει με τη συγκεκριμένη κοπέλα που με απάτησε να την πετύχω έξω με το νέο της αγόρι και να καθίσουμε όλοι μαζί να πιούμε τσίπουρα... Έχω κάνει γuμνισμό, είναι ωραίο να κολυμπάς όπως σε γέvvησε η μάνα σου

Με τον Μιχάλη Πανάδη αποφασίσαμε να κάνουμε μια παράσταση, δική μας παραγωγή, που θα λέγεται "Aliens". Ξεκινάμε στις 20 Οκτωβρίου στο "Από Μηχανής" Θέατρο. Η παράσταση θα ανεβαίνει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή».

Δείτε το βίντεο του Mega.