Breaking News

Η τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου: Το μέρος που θα τοποθετηθεί η τέφρα της

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Αρμουτίδη στην εφημερίδα Espresso αναφέρεται στην τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή (6/10), σε ηλικία 90 ετών. 

Η τελευταία της επιθυμία έχει να κάνει με την καύση της και το μέρος που θα τοποθετηθεί η τέφρα της.

Σύμφωνα με την Espresso, η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής.

Στη συνέχεια θα παραληφθεί η σορός της από το γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της, και αφού προηγηθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της όπως η ίδια επιθυμούσε, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. 

Σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία της, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Στο κτήμα, των 9 στρεμμάτων, θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».