Breaking News

Σασμός: Επεισόδια 10 - 11 - 12 - 13, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 9/10/2023 - Επεισόδιο 10: H Εύα επισκέπτεται τον Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να μάθει τις προθέσεις της. Εκείνη, όμως, κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Ο Αντρέας προσεγγίζει τη Στέλλα, με σκοτεινούς σκοπούς. Την ίδια ώρα, γνωρίζεται με τη Βασιλική. Σκοτεινές αναμνήσεις ξυπνούν στο μυαλό της Θοδώρας, τη μέρα της πρόβας νυφικού, γεγονός που προβληματίζει τη Μαρίνα.

Η αθωότητα του Βαγγέλη για το φόνο του Ξαξίρη αποδεικνύεται, ενώ οι προσπάθειες του παπά να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για σασμό, αποδεικνύονται μάταιες. Ο Νικηφόρος παλεύει με τον εαυτό του, ώστε να βρει τρόπο να αποδεχτεί το Μαθιό. Την ίδια ώρα, η ένταση μεταξύ Αντρέα και Μαθιού φουντώνει. Μια τυχαία συνάντηση των δύο αντρών, θα πυροδοτήσει την κόντρα μεταξύ τους, και μόνο ο ένας από τους δύο θα βγει νικητής...


Τρίτη 10/10/2023 - Επεισόδιο 11: Η ένταση μεταξύ Αντρέα και Μαθιού φουντώνει. Μια τυχαία συνάντηση των δύο αντρών, θα πυροδοτήσει την κόντρα μεταξύ τους, και μόνο ο ένας από τους δύο θα βγει νικητής. Ο Αντώνης ερευνά τον θάνατο του Ευθύμη, διατηρώντας ακόμα κάποιες αμφιβολίες για την αθωότητα του Παύλου, που ωστόσο είναι φανερά συντετριμμένος από τον χαμό του φίλου του. Την ίδια στιγμή η Εύα ζητάει από τον παπά Μιχάλη να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της.

Τετάρτη 11/10/2023 - Επεισόδιο 12: Ο Νικηφόρος προσπαθεί να τα βρει με τον Μαθιό. Πατέρας και γιος έρχονται κοντά και αρχίζουν να κερδίζουν τον χαμένο χρόνο. Την ίδια ώρα, μία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα βάλει υποψίες στον Αντρέα και θα προσθέσει ακόμα ένα βέλος στη φαρέτρα του. Οι προετοιμασίες των αρραβώνων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Κι ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά με τη Θοδώρα, η γνωριμία της με την Εύα και ένα κακό προαίσθημα του Παντελή, φαίνεται να συσσωρεύουν σύννεφα πάνω από τη σχέση της με το Γιώργο. Η Βασιλική θα λάβει κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα ξυπνήσει οδυνηρές αναμνήσεις από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας βάζει μπροστά το σατανικό του σχέδιο, για να διαλύσει μία και καλή τις ελπίδες για σασμό...


Πέμπτη 12/10/2023 - Επεισόδιο 13: Ενώ η Βασιλική ζητά τη βοήθεια της Καλλιόπης για την καρφίτσα που έλαβε από τον νεκρό Φαρμάκη, ο Μαθιός συμφιλιώνεται με τον Νικηφόρο, που καταλαβαίνει πως η αγάπη του για κείνον είναι μεγαλύτερη από τον θυμό, και καταλήγουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ο Παύλος υποχωρεί μπροστά στις διαβεβαιώσεις της Καλλιόπης για τον Αστέρη, ενώ αυτός αρχίζει να βλέπει ακόμα και τον Αντρέα πιο θετικά και ονειρεύεται τη ζωή που έρχεται για κείνον και την Αργυρώ. Η νηνεμία πριν την καταιγίδα όμως, θα τελειώσει για όλους απότομα!


Για την αρχική σελίδα "Σασμός" πατήστε ΕΔΩ