Breaking News

Χάρης Ρώμας για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι η περίπτωση αλεξιπτωτιστή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τα επαγγελματικά του και την ενασχόλησή του με την πολιτική μίλησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Μεταξύ άλλων, είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη:

«Είναι πολύ εντυπωσιακός και όμορφος. Φαίνεται ότι αυτή η ακτινοβολία πέρασε σε μία μερίδα κόσμου, που έψαχνε να βρει εναλλακτική για να κρατηθεί στη θέση της η αξιωματική αντιπολίτευση που κατέρρεε. 

Είναι χαρισματικός και έκανε ένα καλό, σε σχέση με την προσωπική του ζωή, την οποία "επέβαλε". Μπράβο του, γιατί έκανε ένα μεγάλο βήμα για να σπάσει τα ταμπού που υπάρχουν στην Ελλάδα, του βγάζω το καπέλο. Όσα έκανε τα καταλογίζω ως θετικά.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της πολιτικής, είναι η περίπτωση αλεξιπτωτιστή. Αν η δεξιά παράταξη είχε ανοιχτή πόρτα γι' αυτόν τον άνθρωπο, θα ήταν εκεί ο Κασσελάκης. Αυτό το πιστεύω ακράδαντα. Όπως έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης που ήταν στο ΛΑΟΣ και πήγε στη ΝΔ. Ο Κασσελάκης βρήκε πόρτα ανοιχτή στον ΣΥΡΙΖΑ και είπε "είμαι αριστερός". Επειδή είναι έξυπνος άνθρωπος, μπορεί να παρουσιάσει μία νέα Αριστερά. Θα είναι... Κασσελο-ΣΥΡΙΖΑ, κάπως έτσι... Αν η παρουσία του έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, μπορεί και να τον ψηφίσω κάποτε...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Mega (το παραπάνω απόσπασμα από το 8:05).