Breaking News

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη» - Σε ποιες τηλεοπτικές σειρές θα ήθελε να παίξει; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης (21/11) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, αλλά και ηθοποιός, μίλησε - μεταξύ άλλων - για την παράσταση «Η Εκατομμυριούχος», στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ αναφέρθηκε και στο καινούργιο της τραγούδι, που θα επενδύσει μουσικά τη χριστουγεννιάτικη ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη «Κάθε Χριστούγεννα».

Επίσης, τόνισε ότι θα ήθελε να παίξει σε κάποια τηλεοπτική σειρά όπως «Η Μάγισσα», το «Milky Way» και «Το Ναυάγιο».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ανοιχτά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο.

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί μέσα από αυτό βιοπορίζομαι και υπάρχω. Οπότε αν έπρεπε να επιλέξω θα έβαζα πάνω απ' όλα τον έpωτα. Και η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο, που συνεχώς αλλάζει. Όσο ωριμάζω, αναζητώ την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα απ' ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη. Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω...», είπε και πρόσθεσε: «Πολλές φορές στο παρελθόν είχε έρθει η ευτυχία και δεν μπορούσα ούτε να τη χαρώ, ούτε να τη διαπραγματευτώ. Τώρα αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ευτυχία αξίζει σε όλους και είναι στο χέρι μας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε, μετά από ερώτηση για τον σύντροφό της: «Πάντα ήμουν άνετη με τις σχέσεις μου, αλλά δεν μου αρέσει γιατί μετά αρχίζει και γίνεται πανάκεια αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω, αλλά βαριέμαι γρήγορα, δεν μου αρέσει να συζητάω για τα ίδια πράγματα. Ωστόσο, έχω αρχίσει να χαλαρώνω με την έκθεση του εαυτού μου».

Επίσης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη: «Τα τελευταία χρόνια μπορώ να ακούσω τον μπαμπά μου πιο εύκολα γιατί μαλάκωσα κι εγώ, αλλά και γιατί ο ίδιος έχει γίνει πιο γλυκός».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.