Breaking News

Π. Κονδυλάτος: «Αν νομίζει η κ. Μπάρκα ότι αντιπροσωπεύει κάποιους... Εμένα δεν με πληρώνει κανένας για να πουλάω λαϊκισμό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέες δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε δημόσια αντιπαράθεση με τη Δανάη Μπάρκα.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τις στυλιστικές επιλογές των γυναικών με παραπάνω κιλά, είχαν προκαλέσει την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων είχε απαντήσει μέσω της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», ενώ χθες (4/11) η παρουσιάστρια προχώρησε σε νέες δηλώσεις στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν, ήταν μία παρεξήγηση όλο αυτό, ίσως με τον τρόπο που το είπα. Σίγουρα δεν ήθελα να συμβεί όλο αυτό... Εγώ οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνομαι είναι ενός επιπέδου και πάνω και δεν το λέω αλαζονικά... Κάποιοι μου γράφουν αισχρές λέξεις στα social media, όπως να πάθω διάφορες αρρώστιες, να πεθάνω ή να γίνω υπέρβαρος και να μην μπορώ να χάσω τα κιλά. Όσοι χρησιμοποιείτε τα social media για να βγάλετε την αντικοινωνική σας συμπεριφορά, είστε κακόμοιροι άνθρωποι. Μέχρι εκεί φτάνει η επιρροή σας», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.


Για τη δημόσια κόντρα του με τη Δανάη Μπάρκα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων σημείωσε: «Παρεξηγήθηκε ο τρόπος που το είπα. Δεν μου αρέσει πώς ντύνονται και οι λεπτές κοπέλες. Σε όλων των ειδών του σωματότυπους υπάρχει μια φτήνια στο στυλ. Υπάρχει μία ευτέλεια στην εποχή μας. Εμένα δεν με αντιπροσωπεύει γιατί δεν βλέπω με ευτέλεια τον άνθρωπο. Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, μου είναι συμπαθής γενικότερα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει και να μιλήσει για μία μερίδα ανθρώπων. Εγώ μίλησα για τον εαυτό μου. Αν νομίζει η κυρία Μπάρκα ότι αντιπροσωπεύει κάποιους ανθρώπους, τότε να μας δείξει πού την ψήφισαν ως αντιπρόσωπό τους, σε ποιο σωματείο, για να ξέρουμε για ποιους μιλάει».

Στη συνέχεια σχολίασε την πρόσφατη εμφάνιση της παρουσιάστριας στην εκπομπή της. «Φόρεσε ένα πρoκλητικό ρούχο την Παρασκευή στην εκπομπή της και το είδε και μόνη της ότι δεν ήταν ωραίο - άσχετα με τα κιλά της - και το σκέπασε μετά και η ίδια. Αυτά θίγουν τον ίδιο που τα κάνει. Επίσης, δεν με κάλεσαν σε αυτή την εκπομπή - όπως και σε άλλες - πριν αποφασίσουν να με δικάσουν, για να πω την άποψή μου... Εμένα δεν με πληρώνει κανένας για να πουλάω λαϊκισμό. Εμένα με πληρώνουν για να κάνω τα κοσμήματά μου. Θέλω να πω στην κ. Μπάρκα ότι μια χαρά πηγαίνουν τα κοσμήματά μου», κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος.