Breaking News

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Υπάρχει μια αίσθηση ντρoπής εγκατεστημένη μέσα μου από τότε που ήμουν παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε για τη ζωή του, τόνισε ότι στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+ νιώθει ισορροπημένος με το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε: «Ποτέ δεν είχα την αντίληψη του ωραίου από το σχολείο ακόμα. Στη συνείδησή μου όλοι οι άλλοι ήταν πιο ωραίοι από μένα. Αργότερα, δεν ασχολιόμουν με το αν είμαι καλός ή όχι στην υποκριτική, γιατί η αγάπη μου για τη δουλειά υπερέβαινε τα πάντα».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πράγματα που έχω κάνει στην υποκριτική και δεν μου αρέσουν καθόλου, γι’ αυτό και δυσκολεύομαι να τα βλέπω. Δυσκολεύομαι, δεν περνάω καλά...».

«Υπάρχει μια αίσθηση ντρoπής εγκατεστημένη μέσα μου από τότε που ήμουν παιδί. Αυτή η ντροπή μεταφράζεται σε ανασφάλεια και καλυμμένο ναρκισσισμό. Έχω πολλά άσχημα αλλά και καλά...», εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Επίσης, o Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος τόνισε: «Από τα 40 και μετά το ταλέντο είναι αδιάφορο, σημασία έχει η προσωπικότητα του άλλου. Αν ένα άτομο είναι χυδαίo, "θαμπώνει" η εικόνα, κάτι γίνεται...».

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 ολόκληρη τη συνέντευξη.