Breaking News

Η Taylor Swift ανέβαλε τη συναυλία της στο Ρίο ντε Τζανέιρο μετά τον θάνατο θαυμάστριάς της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Taylor Swift ανέβαλε τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει στο Ρίο ντε Τζανέιρο χθες (Σάββατο, 18/11), καθώς μία θαυμάστριά της πέθανε κατά την εμφάνισή της την Παρασκευή.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του BBC, η απόφαση ελήφθη το Σάββατο, καθώς χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονταν ήδη στο γήπεδο, στο πλαίσιο της περιοδείας της Eras που κατέρριψε κάθε ρεκόρ. Το σόου της Αμερικανίδας ποπ σταρ θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Σε story της στο Instagram, η Taylor Swift ανέφερε: «Προέχει πάντα η ασφάλεια και η ευημερία των θαυμαστών μου, των συναδέλφων μου ερμηνευτών και του συνεργείου».

Η Βραζιλία βιώνει έναν άνευ προηγουμένου καύσωνα. H 23χρονη θαυμάστρια κατέρρευσε την Παρασκευή, λόγω της υπερβολικής ζέστης, στο Olímpico Nilton Santos του Ρίο ντε Τζανέιρο, κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η 23χρονη Ana Clara Benevides Machado είχε ζητήσει βοήθεια στο γήπεδο, καθώς ένιωθε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε μία ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα Fohla De Sao Paolo, η κοπέλα υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά με βαριά καρδιά σας λέω ότι χάσαμε μια θαυμάστρια. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο συντετριμμένη είμαι από αυτό» είχε γράψει, μεταξύ άλλων, η η Taylor Swift σε story της στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια είχε καταγραφεί να πετάει ένα μπουκάλι νερό στο κοινό, την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι «All Too Well».

«Η Taylor Swift πετάει ένα μπουκάλι νερό σε έναν θαυμαστή που χρειάζεται βοήθεια, ενώ τραγουδάει το "All Too Well"», σημειώνεται σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.


Σύμφωνα με το BBC, o δήμαρχος του Ρίο ντε Τζανέιρο, Eduardo Paes, ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ότι αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο, τονίζοντας ότι ζήτησε από τους διοργανωτές αρκετές αλλαγές, όπως περισσότερα σημεία διανομής νερού και περισσότερες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.


Πληροφορίες από: BBC