Breaking News

Anne Hathaway: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της και η απίστευτη «θεωρία συvωμoσίας» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον σύζυγό της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Anne Hathaway, η οποία ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (1/12) στο «The Drew Barrymore Show».

Η Anne Hathaway και ο 42χρονος Adam Shulman είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Οι δυο τους είναι μαζί 15 χρόνια και παντρεμένοι 11. Αρραβωνιάστηκαν το 2011 και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012 στο Big Sur της Καλιφόρνια. Στη συνέχεια καλωσόρισαν στον κόσμο τους δύο γιους τους, τον 7χρονο Jonathan και τον Jack, ο οποίος γεννήθηκε στα τέλη του 2019.


Η 41χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός - βραβευμένη με Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το μιούζικαλ «Οι Άθλιοι» - φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Drew Barrymore.

Όταν ρωτήθηκε τι τους κάνει «να συνεχίζουν να μιλούν ο ένας για τον άλλον με θαυμασμό και αγάπη», η Anne Hathaway απάντησε: «Είμαστε πραγματικά τυχεροί που συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε μαζί».

Και συνέχισε: «Αλλά έχουμε αυτό το πράγμα - είναι στην πραγματικότητα ένα τατουάζ -, η ιδέα ότι μεμονωμένα είμαστε ολόκληροι, αλλά μαζί, είμαστε "περισσότεροι". Και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό το θέμα. Δεν περιμένω να με ολοκληρώσει και δεν περιμένει να τον ολοκληρώσω».

«Εγώ είμαι ο δικός μου άνθρωπος, αυτός είναι ο δικός του άνθρωπος και επιλέγουμε να είμαστε μαζί γιατί πιστεύουμε ότι κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερο. Αυτή η ένωση είναι κάτι στο οποίο θέλουμε να συμμετέχουμε και οι δύο», εξήγησε η Hathaway.

Νωρίτερα, η Drew Barrymore αστειεύτηκε σχετικά με τη «θεωρία συνωμοσίας» ότι ο ηθοποιός και σχεδιαστής κοσμημάτων Adam Shulman είναι στην πραγματικότητα η μετενσάρκωση του William Shakespeare, καθώς η σύζυγος του αείμνηστου Shakespeare ονομαζόταν, επίσης, Anne Hathaway.

«Είναι περίεργο, σωστά; Θα ήταν υπέροχο αν είναι αλήθεια, αλλά αν όχι, είναι επίσης υπέροχο», είπε η γοητευτική ηθοποιός.