Breaking News

«Νύχτα στάσου»: Παραμονή Χριστουγέννων με αγαπημένα λαϊκά (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, στις 22:00, η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Νύχτα στάσου» γιορτάζει την Παραμονή των Χριστουγέννων με πασίγνωστα λαϊκά τραγούδια, συντροφιά με ξεχωριστά πρόσωπα της ΕΡΤ, που μιλούν για τα «δικά» τους Χριστούγεννα.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τη μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, για να μοιραστούν μαζί τους δημοφιλή λαϊκά τραγούδια σ’ ένα κεφάτο ρεβεγιόν.

Οι τρεις ερμηνευτές, με τη συμμετοχή του Χρήστου Νικολόπουλου, παρουσιάζουν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με υπέροχα τραγούδια: «Θα τα βροντήξω», «Ο Σαλονικιός», «Μη μιλάς», «Ψηλά τα χέρια», «Να μ’ αγαπάς», «Λάθος», «Με τα φώτα νυσταγμένα», «Ένα λεπτό, περιπτερά», «Ράγισα», «Μας υποχρέωσες», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια».

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, παραθέτει στοιχεία και δίνει πληροφορίες, για τα τραγούδια της εορταστικής βραδιάς.

Οι νεότεροι τραγουδιστές Γιώργος Χουβαρδάς και Χρυσή Τζάβλα ερμηνεύουν τα τραγούδια «Οι καλύτερές μου μέρες» και «Έκανες το λάθος».

Στην παρέα της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι Χρύσα Παπασταύρου, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Γιώργος Μούτσιος και Κορίνα Γεωργίου. Επίσης, η Λίτσα Πατέρα, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο γλύπτης Κωστής Γεωργίου, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής «Δύο στις 10», Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου, συμπληρώνουν την παρέα. Μαζί τους οι ηθοποιοί Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Βίκυ Μαϊδάνογλου από τη βραβευμένη ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» και οι Παύλος Κουρτίδης, Μανώλης Γεραπετρίτης, Γρηγορία Μεθενίτη, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Ειρήνη Λαφαζάνη, Όλγα Μιχαλοπούλου από το εpωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα».


Παρουσίαση: Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Νικολόπουλος
Σύμβουλος εκπομπής: Λίνα Νικολακοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μπαλαχούτης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Αρχισυνταξία: Μαρία Βλαχοπούλου
Δ/νση παραγωγής ΕΡΤ: Άσπα Κουνδουροπούλου
Εξωτερική παραγωγή: Φάνης Συναδινός