Breaking News

Βάσια Τριφύλλη: «Είπα ότι αγαπάω τον Πέτρο Φιλιππίδη και μετά με βρίζανε - Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου.

• Πώς σας φάνηκε όλη αυτή η έκρηξη που έγινε με το ελληνικό Metoo και μάλιστα με ηθοποιούς όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον οποίο έχετε παίξει μαζί;

«Τον αγαπάω τον Πέτρο και το είπα και μετά με βρίζανε. Το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από άνδρες ηθοποιούς είναι ο Φιλιππίδης. Και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ταλεντάρα. 

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη τι να πω; Έχω περάσει υπέροχα μαζί του. Αφού χέ…νταν στα γέλια, τι να κάνω; Να πω ψέματα; Είπα αλήθειες. Νευρίαζε και χτυπούσε τις πόρτες στο Άλσος. Και του έλεγα "Θα αλλάξεις πόρτες; Θα διαλέξουμε μαζί, γιατί αυτές δεν μου αρέσουν κι εμένα"».

• Πιστεύετε ότι βοήθησε το θέατρο το Metoo; Άλλαξε κάτι;

«Πιστεύω ότι άλλαξε τη γνώμη που είχε ο κόσμος για εμάς τους θεατρίνους. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο, σκληρό επάγγελμα. Χρειάζεται να έχεις 300 κιλά ταλέντο και 1000 κιλά υπομονή. Τόσο πολύ».
Ανώνυμος είπε...

ειναι επιβεβλημενο χαριν της ηθικης δεοντολογιας, να μην ταυτιζουμε το δημοσιοσχετιστικο ταλεντο με αυτο της υποκριτικης. Το κριτηριο για την αξιοσυνη των ηθοποιων ειναι ενα: Οταν ποιουν ηθος επι σκηνης(και ζωης), η δημιουργια τους να αποπνεει αληθεια ανα πασα στιγμη και οχι να ειναι προιον μηχανιστικης η μιμητικης επαναληψης. Αυτα για τους επαιοντες
ειναι γνωστα και τα 300 κιλα ταλεντου ειναι μαλλον φιλικος υπερμετρος υπολογισμος οταν προκειται για 300 γραμμαρια.

» Σχολιάστε