Breaking News

Σάκης Ρουβάς για την κόρη του, Αναστασία: «Μου φαίνεται φυσιολογικό που βγαίνει έξω, κάποιες φορές αγχώνομαι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στο κανάλι του Fipster στο Youtube παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μίλησε - μεταξύ άλλων - για την οικογένειά του.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, που τα ονόματά τους αρχίζουν από «Α»:  Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας.

«Νομίζω ότι αν ρωτούσαν τα παιδιά μου πώς με βλέπουν σαν μπαμπά, θα έλεγαν ότι είμαι και αυστηρός και προστατευτικός και ότι τους αγαπάω πολύ και ότι μπορεί να τους μαλώσω. Ανάλογα το περιστατικό, κάποιες φορές είμαι πιο αυστηρός εγώ και άλλες φορές η Κάτια», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε για την κόρη του, Αναστασία, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία: «Μου φαίνεται φυσιολογικό ότι η Αναστασία βγαίνει έξω. Κάποιες φορές αγχώνομαι και κάποιες άλλες όχι. Είναι σημαντικό να δείχνεις και να έχεις εμπιστοσύνη στα παιδιά σου. Καινούργια πράγματα προκύπτουν πάντα και θα έρθουν νέες εμπειρίες. Θα ήθελα αυτές οι εμπειρίες να έρθουν χωρίς να προκύψουν τραύματα, αλλά και αυτό μάλλον αδύνατο είναι, οπότε το καλύτερο είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα τραύματα αφού προκύψουν».


Όταν ρωτήθηκε για την Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε: «Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στην Κάτια είναι η υπομονή της και η αντοχή της. Το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει και μεγαλώνει τέσσερα παιδιά για μένα είναι ένα από τα πιο θαυμαστά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Το κεφάλαιο παιδιά είναι το πιο δύσκολο, γιατί δεν μας μάθανε πώς να μεγαλώνουμε παιδιά».