Breaking News

«All My Children»: Πέθανε στα 50 του ο Alec Musser - Συγκινεί η αρραβωνιαστικιά του - Το «αντίο» του Adam Sandler (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο ηθοποιός Alec Musser, γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά "All My Children".

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε στο Deadline η αρραβωνιαστικιά του ηθοποιού, η Paige Press.


Η Paige Press δημοσίευσε συντετριμμένη και μία σειρά από φωτογραφίες, σε stories της στο Instagram.

«RIP στην αγάπη της ζωής μου. Alec Musser δε θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Η καρδιά μου είναι τόσο ραγισμένη», έγραψε σε ένα story της, ενώ σε άλλο σημείωσε: «Σήμερα είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι».

«Ήσουν ο καλύτερος αρραβωνιαστικός που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Δεν νομίζω ότι μπορώ να οδηγήσω πια το G-wagon μου», ανέφερε σε άλλη ανάρτηση.


Ακόμη μοιράστηκε μια φωτογραφία του Musser και του σκύλου τους, αποκαλώντας τον «ο καλύτερος μπαμπάς σκύλου», αναφέροντας την ημερομηνία που γεννήθηκε (11 Απριλίου 1973) και την ημερομηνία του θανάτου του (13 Ιανουαρίου 2024).

Σε άλλη φωτογραφία έδειξε το δαχτυλίδι αρραβώνων τους, ενώ έγραψε: «Δεν βγάζω ποτέ το δαχτυλίδι μου. Alec, σ' αγαπώ για πάντα».


Σύμφωνα με το Deadline, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Alec Musser πέθανε στο σπίτι του στο Del Mar της Νέας Υόρκης, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα αίτια του θανάτου του.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και μοντέλο πρωταγωνίστησε ως  Del Henry στη σειρά "All My Children" (1970-2011), από το 2005 έως το 2007, παίζοντας συνολικά σε 43 επεισόδια. 

Πριν πρωταγωνιστήσει στη σαπουνόπερα του ABC, το 2015 o Alec Musser είχε αναδειχθεί νικητής στη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι "I Wanna Be a Soap Star", όπου οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε διάφορες υποκριτικές προκλήσεις, με βραβείο ρόλο σε σειρά.

Μεταξύ άλλων, ο Alec Musser εμφανίστηκε στις σειρές "Rita Rocks" (5 επεισόδια, 2009) και "Desρerate Hοusewiνes" (1 επεισόδιο, 2011), όπως και στις ταινίες "Road to the Altar" (2009), "Grown Ups" (2010) και "The Phantom Executioner" (2010).


Ο ηθοποιός Adam Sandler, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Musser στην ταινία "Grown Ups", έγραψε στο Instagram:

«Τον λάτρεψα αυτόν τον τύπο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι "έφυγε". Ένας τόσο υπέροχος, αστείος, καλός άνθρωπος. Σκέφτομαι τον Alec Musser και την οικογένειά του και στέλνω όλη μου την αγάπη».