Breaking News

Άντζελα Δημητρίου: Επιβεβαιώνει τη ρήξη με την κόρη της και τον γαμπρό της - «Μου στέρησαν μέχρι και το νερό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άντζελα Δημητρίου επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει σε ρήξη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της.

Πριν λίγες ημέρες, η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, μέσω της δικηγόρου τους, ζητώντας να σταματήσουν τα δημοσιεύματα που αφορούν στις σχέσεις του ζευγαριού με την Άντζελα Δημητρίου.

Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδωσαν τα Μέσα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη. Ένα απόσπασμα παρουσιάστηκε και στην εκπομπή Happy Day...


Η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον διαπληκτισμό που είχε γίνει στην Αμερική,  κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

• Αυτό που έγινε στην Αμερική ήταν τόσο σοβαρό ώστε να επιστρέψουν άρον-άρον;

«Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν κι αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια, και έρχεται εκείνος (ο γαμπρός της) και μου λέει "μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια". Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια, που μέναμε μαζί στο δωμάτιο "πάρε, σε παρακαλώ, στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω!". Και της λένε "11 δολάρια". Του λέω "Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες". Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα "μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα"...».

• Κάθε μάνα όμως θέλει το καλύτερο για το παιδί της...

«Εννοείται! Εγώ το παιδί μου ούτε το χτύπησα, ούτε το έβρισα ποτέ. Ήμουν μια μάνα στοργική, μια μάνα που δούλευε και δεν έκανε διακοπές για να είναι καλά το παιδί της. Να έχει τα ιδιαίτερά της, τα καλύτερα σχολεία, τα γυμναστήρια, την κολύμβηση, τα πάντα. Όλοι το ξέρουν...».

• Εσύ κοιμάσαι τα βράδια με τη συνείδησή σου καθαρή;

«Ναι. Εγώ είμαι πολύ ήσυχη. Γιατί ξέρω ότι δεν είναι στον δρόμο. Έχεις δει το σπίτι που τους έχω αφήσει. Όσο για την εγγόνα μου, που όταν γεννήθηκε μου κρατούσε το μικρό μου δαχτυλάκι, σαν να καταλάβαινε ποια ήμουν, έχω κάνει πάρα πολλά γι' αυτήν, ακόμα και πριν έρθει στον κόσμο. Τόσα που δεν μπορούσε να κάνει καμία άλλη».

• Ο γονιός όμως δεν πρέπει να υποχωρεί πρώτος;

«Υποχώρηση να κάνω εγώ; Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δε θα άφηνα φυσικά πότε ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ότι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί πίστεψε με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δε θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός manager φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει "εγώ σε ανέβασα, εγώ σε ανάστησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα". Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή την κουβέντα;».

• Κι εσύ δεν αντιδρούσες;

«Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια».

• Δεν είναι όμως λογικό να θέλει και εκείνη να υπερασπιστεί τον άντρα της;

«Όχι όμως εις βάρος μου. Όχι στην πλάτη μου.... Θα της έδινα μία συμβουλή: "Μάνα είναι μόνο μία, άντρες πολλοί. Η μάνα δεν ξαναγίνεται"...».