Breaking News

Δ. Σταρόβας: «Η εποχή του bullying της αντίθετης άποψης, όποιος διαφωνεί... πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον φίλο του και παλιό του συνεργάτη, Δημήτρη Σταρόβα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Δημήτρη Σταρόβα με τη Μαρία Μπεκατώρου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στα «Καρντάσιανς», ενώ προβλήθηκαν και ανέκδοτα χιουμοριστικά βίντεο από την εκπομπή.


«Μου έχει λείψει η τηλεόραση. Μου λείπει να παίζω σε κάποια σειρά σαν ηθοποιός, ωστόσο δεν κάνω διαχωρισμό με την παρουσίαση», τόνισε ο Δημήτρης Σταρόβας.


Ο γνωστός καλλιτέχνης εξομολογήθηκε για τη σύντροφό του: «Όταν με ρωτάνε "τι κάνει η Άννα;" λέω "έχει δίκιο". Είναι "άγιο" κoρίτσι και ευτυχώς, γιατί με "μαζεύει". Εγώ δεν οργανώνω τίποτα, τα κάνει όλα η Άννα, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Είμαστε μαζί από το 2016».


Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για το κανάλι του στο YouTube και τα μαθήματα κιθάρας που παραδίδει δια ζώσης, όπως και για τη θρυλική επιστροφή που θα κάνουν οι «Άγαμοι Θύται» στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ζούμε την εποχή του bullying της αντίθετης άποψης. Οποιοσδήποτε έχει μία διαφορετική άποψη από τη δική μας, πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε, δεν έχουμε μάθει να ακούμε τη γνώμη του άλλου όταν δεν συνάδει με τη δική μας.... Κακώς ο κόσμος μας κατατάσσει (σ.σ. τους επώνυμους) σε μία θέση, που πρέπει να έχει σημασία η γνώμη μας. Έχει μπει σε μία διαδικασία ότι αυτό που θα πούμε είναι σημαντικό σώνει και καλά».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.