Breaking News

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι full time influencer» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πλατό του «The 2Night Show» την Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε με ενθουσιασμό για τον ερχομό του γιου της, που απέκτησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απώλεια της μητέρας της. «Δεν επιδιώκαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε ξαφνικά. Όταν έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου, επειδή είμαι μοναχοκόρη, έλεγα ότι θέλω μια οικογένεια και ξαφνικά ήρθε το μωρό», είπε η Ιωάννα Τούνη...


Επίσης, εξήγησε γιατί οι ακόλουθοί της στα social media είναι ο «διαδικτυακός γκόμεvός» της. «Αν και δεν είναι η μόνη μου δουλειά, γιατί έχω και εταιρία με ρούχα, είμαι full time influencer. Ο κόσμος θεωρεί ότι είναι κάτι εύκολο, αλλά δεν είναι. Απαιτεί μεθοδικότητα και συνέπεια, δουλεύω ακόμα και στις διακοπές. Αν εξαφανιστείς για μία ημέρα από τα social, λαμβάνεις εκατοντάδες μηνύματα. Εγώ αποκαλώ τα κoρίτσια "συμπεθέρες". Μου στέλνουν "Πού είσαι Ιωάννα; Είσαι καλά; Έγινε κάτι;"... Στα social, οι "συμπεθέρες" μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμεvoς, πρέπει να ξέρουν», σημείωσε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.