Breaking News

«One Life to Live»: Δύσκολες ώρες για την Erika Slezak, πέθανε η 42χρονη κόρη της Amanda Davies (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 42 ετών η Amanda Davies, η κόρη της ηθοποιού Erika Slezak, που είχε υποδυθεί την έφηβη εκδοχή του χαρακτήρα της μητέρας της στην αμερικανική σαπουνόπερα "One Life to Live".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η θλιβερή είδηση επιβεβαιώθηκε από μία λιτή ανακοίνωση, που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Erika Slezak.

«Με μεγάλη λύπη μοιράζομαι την είδηση του θανάτου της κόρης της Erika, της Amanda Elizabeth Davies, η οποία πέθανε πολύ ξαφνικά. Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και θα εκτιμούσε την ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή», σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία δεν αναφέρει την αιτία θανάτου.


Η Amanda Davies γεννήθηκε το 1981 από την Erika Slezak και τον σύζυγό της Brian Davies, έναν ηθοποιό γνωστό για τους ρόλους του στις ταινίες"American Gigοlο" (1980), "Convoy" (1978) και "The Age of Innocence" (1993).

Η Erika Slezak πρωταγωνίστησε ως Victoria «Viki» Lord στην αμερικανική σαπουνόπερα "One Life to Live" (1968-2013) του ABC. 

Η ηθοποιός - που είχε παίξει σε 2.475 επεισόδια, από το 1971 έως το τέλος της σειράς - είχε κερδίσει για τον ρόλο της έξι βραβεία Daytime Emmy.

Η Amanda Davies είχε υποδυθεί την έφηβη εκδοχή του χαρακτήρα της μητέρας της, σε μια σειρά αναδρομών το 2002 και το 2013.

Η Amanda άφησε πίσω της την 77χρονη μητέρα της, τον 85χρονο πατέρα της και τον 43χρονο αδερφό της Michael.

Τη θλιβερή είδηση δημοσιεύει και το Deadline, που παραπέμπει και σε ανάρτηση θαυμαστών της Erika Slezak, όπου αναφέρεται η λιτή ανακοίνωση για την απώλεια της Amanda Davies.