Breaking News

Μίλτος Τεντόγλου: Νίκη στην Οστράβα με άλμα στα 8,09 μ. (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μίλτος Τεντόγλου άνοιξε τη χρονιά το βράδυ της Τρίτης (30/1), στο Indoor Tour της WA στην Οστράβα, όπου συνδύασε την παρουσία του με νίκη και άλμα στα 8,09 μέτρα.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του στα 7,81 μ. και συνέχισε διαδοχικά με 7,91 μ., 8,09 μ., 8,00 μ., ήταν άκυρος στην 5η και δεν ολοκλήρωσε την έκτη του προσπάθεια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, ο Τεντόγλου είναι αθλητής που κυνηγάει πάντα το καλύτερο και δεν αρκείται μόνο στην πρώτη θέση, καθώς θέλει να συνδυάζει την παρουσία του με επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Με την επίδοσή του είναι στην κορυφή της Ευρώπης για το 2024 και στη δεύτερη θέση στον κόσμο πίσω από το 8,16 μ. του Κολομβιανού Νταλμέρο.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο θα συνεχίσει τους αγώνες του στις 11 του μηνός στο Παρίσι κι έπειτα αναμένεται να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Πρώτος μεγάλος στόχος της χρονιάς για τον Τεντόγλου είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκόβης.

Τη δεύτερη θέση στον αγώνα κατέλαβε ο Ράντεκ Γιούσκα (Τσεχία) με 8,03 μ. και την τρίτη ο Ρις Αντεμπόλα (Ιρλανδία) με 7,93 μέτρα.