Breaking News

Νανά Παλαιτσάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Γι' αυτό ο κόσμος ξερνάει την τηλεόραση και θεωρεί ότι είμαστε όλοι νούμερα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik έβαλαν τέλος στην κόντρα τους, ενώ δημοσίευσαν και φωτογραφίες από τη συνάντησή τους... Η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε στο «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης (4/1):

«Παιδιά μην τρελαθούμε τώρα, τι λέτε; Εγώ βλέπω ότι αυτές οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, που αφορούσαν τον Snik και η φωτογραφία που ήρθε από χθες, για μένα είναι ντροπή, διότι έχουν χαθεί τα μπέσα. Eίτε μιλάμε αντρικά είτε δεν μιλάμε και τηρούμε τον λόγο μας, εάν ο Γιώργος δεν ήθελε να τον αποκαλούν γυμνοσάλιαγκα δε θα έπρεπε να το κάνει αυτό.

Γι' αυτό ο κόσμος ξερνάει πια την τηλεόραση και θεωρεί ότι είμαστε όλοι νούμερα. Κι εμάς μας ενοχλεί και λέμε ότι ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση, δεν μπορούμε να τον πείσουμε και θέλει καινούρια πράγματα...


Ο κόσμος ξερνάει πάνω μας γιατί όλο αυτό είναι μία ατελείωτη υποκρισία. Είτε έχουμε κόντρα με έναν άνθρωπο που μας έχει θίξει προσωπικά και λέμε τέλος είτε τα στρογγυλεύουμε. Όταν σε έχει πει ο άλλος γυμνοσάλιαγκα... Ο ένας βρίζει τον άλλον και μετά συναντιούνται ξανά για να πουν τι ωραίος κόσμος είμαστε και τα βρήκαμε ξανά για να έχουμε νούμερα και για να μας δει ο κόσμος που θα καλέσουμε αυτόν που βρίσαμε. Γιατί το κάνεις story; Θα μπορούσαν να έχουν κάνει μία συζήτηση ανθρώπινη».