Breaking News

Ο γιος του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Αλέξανδρος Καραμανλής, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι.

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη απέκτησαν δύο δίδυμα παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, που γεννήθηκαν τον Ιούνιο του 2003.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «On Time», ο 21χρονος Αλέξανδρος Καραμανλής θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου, «Μια κυρία ατυχήσασα», η οποία θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. Πρόκειται για τη νέα θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας arte του Κολλεγίου Αθηνών.

Η παράσταση είναι «αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα», καθώς από τα εισιτήρια θα βοηθηθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας. Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της «On Time», ο Αλέξανδρος θα υποδυθεί τον μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου. Ανάμεσα στα πρόσωπα που παίζουν είναι και η επιχειρηματίας Σοφία Τσουβελεκάκη, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική και θα υποδυθεί τη σύζυγο ενός ναυάρχου.

Επίσης, η  Νινέτα Βαφειά θα υποδυθεί τον ρόλο της Μάρως Κοντού, ενώ ο Τίμος Τζάνες τον ρόλο του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Η  Νινέτα Βαφειά δήλωσε στην «On Time»: «Το έργο είναι διασκευή της ταινίας "Ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι", είναι ένα πολύ κωμικό έργο με ωραία μουσικά και χορευτικά διαλείμματα. Τους τρεις γιους της παράστασης θα ερμηνεύσουν ο Στέργιος Τζελέπης, ο Σίμος Κυπαρισσόπουλος και ο Αλέξανδρος Καραμανλής, που θα κάνει τον μικρότερο γιο. Θέλω πω στο σημείο αυτό ότι η Αθηνά Κασκαρέλη έκανε τη διασκευή του έργου κι έχει τον πιο σημαντικό ρόλο, της κυρίας Ατυχήσασας».