Breaking News

Μπέττυ Μαγγίρα: Η απάντησή της στην Κατερίνα Καινούργιου - «Όλη την εβδομάδα κουτσομπολεύαμε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από την εκπομπή της, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο στα πρόσφατα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου 
περί «σκληρού gossip».

Με αφορμή ένα άρθρο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει πρόσφατα στην εκπομπή της:

«Κι εγώ και ο Λιάγκας και άλλοι παρουσιαστές τη λέμε την άποψή μας. O Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλει να πει ότι στην αρχή η Μπέττυ είπε ότι αυτό που θέλει να κάνει, είναι τελείως διαφορετικό κι έχει γίνει σκληρό gossip η εκπομπή»...


Το Σάββατο (10/2), η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στην έναρξη της εκπομπής «I Love Σου Κου»: «Θα έχουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, διότι όλη την εβδομάδα τι κάναμε; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί τέτοιοι είμαστε εμείς... Θέλω να τα ξέρω όλα, μιας και με λένε... κουτσομπόλα. Δε θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δε θα πάει τίποτα χαμένο, γιατί πολύ απλά είμαστε αυτοί. Αυτοί οι κίτρινοι τύποι». 

Και πρόσθεσε: «Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε; Πρέπει να μάθουμε... Μας είπαν κίτρινους, μας είπαν βαθύ κίτρινο, κροκί… θέλω να ξέρω, γι’ αυτό έχω φέρει εγώ εδώ όλο το χρωματολόγιο, για να διαλέξουμε απόχρωση!».

Η παρουσιάστρια πήγε στον πίνακα με τις αποχρώσεις του κίτρινου - που έστησε στο πλατό - και κάλεσε τους συνεργάτες της να διαλέξουν την απόχρωση που ταιριάζει στον καθένα.