Breaking News

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Δεν γνωρίζω σε ποια ακίνητη περιουσία αναφέρεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια, κλήθηκε να σχολιάσει η Εύη Βατίδου, στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.


«Έχω τα ωραιότερα σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Έχω σπίτια σε Μύκονο, Κρήτη, Οθωνούς, Μεγανήσι, παντού... Είναι πάρα πολλά τα ακίνητα και δεν ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις τόσο μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου».

Η Εύη Βατίδου ξαφνιάστηκε γιατί αρχικά η ρεπόρτερ της είπε πως ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε ότι δεν ξέρει αν θα αφήσει τα σπίτια στα παιδιά του...


Τελικά έγινε η διευκρίνηση ότι είπε «είναι πάρα πολλά τα ακίνητα και δεν ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις τόσο μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου».

Η Εύη Βατίδου ανέφερε: «Όντως έχει πολύ ωραία σπίτια, δεν ξέρω αν είναι σε όλη την Ελλάδα, αλλά γνωρίζω μερικά.  Είπε ότι δεν ξέρει αν είναι σωστό να αφήσει τόσο μεγάλη περιουσία στα παιδιά του; Δεν το ξέρω αυτό, είναι δικό του θέμα, προσωπικό. Δεν γνωρίζω σε ποια ακίνητη περιουσία αναφέρεται. Δεν γνωρίζω τι έχει κάνει ο Αλέξης μετά γάμου. Ξέρω το σπίτι που έχει στη Μύκονο - που πάω κι εγώ - και στην Αράχωβα. Δεν γνωρίζω τι περιουσία έχει αποκτήσει μετά ο πρώην σύζυγός μου. Έρχομαι σε δύσκολη θέση γιατί δεν το ξέρω όλο αυτό».