Breaking News

Γιώργος Λιβάνης - Ανδρομάχη: Ετοιμάζονται να γίνουν γονείς (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη, καθώς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life, η Ανδρομάχη διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Ωστόσο, καθώς η νεαρή τραγουδίστρια βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της κύησης, το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει ακόμη το χαρμόσυνο γεγονός.

Να σημειωθεί ότι οι δύο τραγουδιστές - σε κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ - επιβεβαίωσαν πρόσφατα τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης είχαν κυκλοφορήσει το νέο τους ντουέτο με τίτλο «Η Αγάπη Αυτή».


Η  ανακοίνωση της Panik ανέφερε:

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη ενώνουν τις φωνές τους στο «Η Αγάπη Αυτή», ένα εpωτικό ντουέτο που συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στη Ρώμη, «σφραγίζοντας» μουσικά τη φετινή ημέρα των εpωτευμένων.

Οι δύο επιτυχημένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων γράφει τη δική του δυναμική πορεία στη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις, «ντύνουν» με τις φωνές τους μία ρυθμική εpωτική εξομολόγηση. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Βασίλης Δήμας.

Το «Η Αγάπη Αυτή», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μεταφέρει τα δυνατά του συναισθήματα και μέσα από τις εικόνες.

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη ταξίδεψαν στη Ρώμη, και, με φόντο τους γραφικούς δρόμους και κάποια από τα αξιοθέατα της ιταλικής πρωτεύουσας, πρωταγωνιστούν σε μία ιστορία κεραυνοβόλου έpωτα που καταλήγει σε γάμο. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Αυτή την περίοδο, ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό που κάθε φορά γίνονται sold out, ενώ η Ανδρομάχη «μαγεύει» το κοινό της Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, στην «Πύλη Αξιού».