Breaking News

Η Margot Robbie και ο Colin Farrell θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «A Big Bold Beautiful Journey» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Margot Robbie και ο Colin Farrell θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία "A Big Bold Beautiful Journey", σε παραγωγή της Imperative Entertainment.

Σύμφωνα με το Deadline, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Kogonada, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει την ταινία "After Yang" (2021) και τη σειρά "Pachinko" (2022). 

Το σενάριο υπογράφει ο Seth Reiss, ο σεναριογράφος της ταινίας "The Menu" (2022). Την ταινία θα χρηματοδοτήσει η εταιρεία παραγωγής 30West. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη στην Καλιφόρνια. 

Παραγωγοί θα είναι οι Dan Friedkin, Bradley Thomas και Ryan Friedkin της Imperative Entertainment, μαζί με τους Reiss και Youree Henley. Στους εκτελεστικούς παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Kogonada, Ilene Feldman και Ori Eisen της Original Films.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, ωστόσο το "A Big Bold Beautiful Journey" περιγράφεται ως μια ευφάνταστη ιστορία δύο αγνώστων, που τους συνδέει ένα απίστευτο ταξίδι.

Η Margot Robbie πρωταγωνίστησε στην ταινία «Barbie» της Greta Gerwig, που είναι υποψήφια για 8 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας...

Ήταν η πιο εμπορική ταινία παγκοσμίως το 2023, ενώ τον περασμένο Αύγουστο είχε γίνει η κινηματογραφική παραγωγή με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία της Warner Bros.