Breaking News

Ο Ότο Ρεχάγκελ τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο - «Στην Ελλάδα συνάντησα νέους που βρίσκονταν στο απόγειο της ζωής τους» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Παπαβασιλείου φιλοξένησε στην εκπομπή «EQ» του Action 24 τον 85χρονο Ότο Ρεχάγκελ, τον πρώην προπονητή της Εθνικής ποδοσφαίρου που είχε θριαμβεύσει στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Ήταν 4 Ιουλίου του 2004 όταν η Εθνική Ελλάδος στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, νικώντας στον τελικό τη διοργανώτρια Πορτογαλία με 1-0.

«Συναντηθήκαμε για καφέ με τους πρώην παίκτες μου, τον Καραγκούνη, τον Φύσσα και τον Δέλλα. Ανταλλάξαμε παλιές αναμνήσεις», αποκάλυψε ο Ότο Ρεχάγκελ...


«Έδειξα σήμερα μία φωτογραφία, από όταν είχα βρεθεί εδώ στην Ακρόπολη πριν από 40 χρόνια. Αν μου είχε πει τότε κάποιος ότι στο μέλλον θα έρθεις εδώ και θα γιορτάσεις με τους ανθρώπους μία τεράστια επιτυχία, δε θα μπορούσα με τίποτα να το πιστέψω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Και τόνισε: «Κανείς δεν το πίστευε τότε κι έτσι προέκυψε μία ιδιαίτερη κατάσταση. Εγώ πιστεύω στις συγκυρίες κι εδώ συνάντησα νέους που βρίσκονταν στο απόγειο της ζωής τους. Στη συνέχεια τους τοποθέτησα έτσι, ώστε να έχουν επιτυχία ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Η συνταγή της επιτυχίας ήταν οι παίκτες με τις δυνατότητές τους. Εγώ όμως τους τοποθέτησα έτσι ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές τους με όσο μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα γίνεται»...


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ότο Ρεχάγκελ τραγούδησε τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο, μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου.