Breaking News

Α. Οικονομάκου: «Η προσωπική τους δυστυχία τους έχει κάνει να τα βλέπουν όλα με τη ματιά της αμφισβήτησης, της ζήλιας και της κακίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε στην εκπομπή της την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός, επιχειρηματίας και influencer δήλωσε, αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια στο Instagram:

«Είναι θέμα ανθρώπου αυτό. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν, εγώ δεν μπορώ. Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου. Φυσικά και κάποια πράγματα θα φανούν και προφανώς δεν μπορείς να τα κρύψεις όλα και να κρατάς εντελώς μακριά από τα φώτα την προσωπική σου ζωή, αλλά με ένα όριο που βάζει ο καθένας.

Ο κόσμος όσο έχει ανάγκη να βλέπει ωραίες εικόνες, άλλο τόσο υπάρχουν και άνθρωποι που αυτό τους ξενίζει και τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, που δεν παίρνουν ικανοποίηση από την καθημερινότητά τους. Οπότε ο καθρέφτης τους είναι ότι "κοίτα πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη, ενώ εγώ τι ζω στην καθημερινότητά μου, πόσο δυστυχής είμαι, χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς προσωπική ευχαρίστηση". Εννοείται ότι δεν το κάνουν όλοι, είναι θέμα χαρακτήρα...


Υπάρχουν και άνθρωποι που το θαυμάζουν αυτό και σου λένε "σ' ευχαριστούμε που ανεβάζεις ωραίες εικόνες". Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που η προσωπική τους δυστυχία τους έχει κάνει να τα βλέπουν όλα με αυτή τη ματιά της αμφισβήτησης, της ζήλιας και της κακίας. Αυτά δεν μπορείς να τα αποφύγεις».