Breaking News

Billy Ray Cyrus: Ο πατέρας της Miley Cyrus και η σύζυγός του, Firerose, κυκλοφόρησαν νέο single (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Billy Ray Cyrus και η σύζυγός του, Firerose, επέστρεψαν στα μουσικά δρώμενα με το «After the Storm», το πρώτο τους ντουέτο για τη φετινή χρονιά, αναζητώντας τη φωτεινή πλευρά της ζωής, μετά από μια δύσκολη χρονική περίοδο.

«Το μήνυμα στο "After the Storm" (Μετά την καταιγίδα) είναι τόσο ισχυρό και επίκαιρο», είπε στο People o Billy Ray Cyrus, ο οποίος έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του Tish: τη διάσημη τραγουδίστρια Miley Cyrus, τον Braison και τη Noah.

«Είναι ένα από τα πιο παραγωγικά τραγούδια στα οποία συμμετείχα ποτέ. Ελπίζω να κάνει για το πνεύμα σας ό,τι έκανε για το δικό μου», πρόσθεσε ο τραγουδιστής, στιχουργός και ηθοποιός.

Από την πλευρά της η σύζυγος του, Firerose, είπε στο People: «Μόνο με τη χάρη του Θεού επέζησα τις πιο σκοτεινές μου νύχτες. Υπάρχει τόση πολλή αλήθεια σε αυτούς τους στίχους και σκοπός μου είναι να βοηθήσω τους άλλους να βρουν δύναμη στις πιο δύσκολες ώρες τους».


Το νέο single παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο People. Ανέβηκε στο κανάλι της Firerose, ωστόσο δεν είναι ακόμα επίσημα καταχωρημένο στο Youtube, όπου θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (29/3).


Το «After the Storm» σηματοδοτεί το τέταρτο επίσημο single του ζευγαριού, μετά τα «New Day», «Time» και «Plans».

Σύμφωνα με το People, ο Billy Ray Cyrus και η Firerose έγιναν συνεργάτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μετά από χρόνια φιλίας. Άρχισαν να βγαίνουν το 2022 και αρραβωνιάστηκαν αργότερα τον ίδιο χρόνο, πριν παντρευτούν τον Οκτώβριο του 2023.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Billy Ray Cyrus αναφέρει: «Τι ευλογία να κάνουμε αυτό που αγαπάμε μαζί. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το "After the Storm" αυτή την Παρασκευή!».