Breaking News

Πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι της Cara Delevingne (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια πυρκαγιά κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό μια διώροφη έπαυλη στην πλαγιά ενός λόφου στο Studio City, στην Καλιφόρνια, που ανήκει στην Cara Delevingne, προκαλώντας τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Nicholas Prange, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες, δήλωσε ότι η φωτιά αναφέρθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) της Παρασκευής (15/3). 


«Οι πυροσβέστες έσπευσαν σε ένα διώροφο σπίτι 617 τετραγωνικών μέτρων που χτίστηκε το 1971. Εκδηλώθηκε σφοδρή φωτιά στο πίσω μέρος του  σπιτιού, που κατέκαψε ένα δωμάτιο και κατόπιν εξελίχθηκε μεγάλη φωτιά στη σοφίτα... Από τη φωτιά κατέρρευσε η οροφή... Τελικά, χρειάστηκαν 94 πυροσβέστες, οι οποίοι περιόρισαν και  έσβησαν τις φλόγες σε 2 ώρες και 16 λεπτά». είπε ο Nicholas Prange.

Επίσης, σημείωσε ότι δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο: τραυματίστηκε ελαφρά ένας πυροσβέστης, ενώ ένα άτομο που έμενε στο σπίτι (όχι η Delevingne) υπέστη ελαφρά εισπνοή καπνού. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.


H Cara Delevingne δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο, όπου υποδύεται τη Sally Bowles στο μιούζικαλ Cabaret, στο Playhouse Theatre.


Σε story της στο Instagram, η 31χρονη Αγγλίδα ηθοποιός και μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία με δύο από τις γάτες της. «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού, γι’ αυτό αγαπήστε αυτό που έχετε. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πυροσβέστες και τους ανθρώπους που βοήθησαν», έγραψε η Delevingne.
.
Αργότερα, σε νέα ανάρτηση, ενημέρωσε ότι οι γάτες της είναι ζωντανές. «Είναι ζωντανές!! Ευχαριστώ τους πυροσβέστες», ανέφερε χαρακτηριστικά.