Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε δακρυσμένος ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Παναγιώτης Φραγκιουδάκης παρέδωσε την ποδιά και αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο της Παρασκευής (15/3).

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, ο Νίκος Κυψίδης, ο Μάριος Ιωάννου και ο Γιάννης Γεωργίου.

Ωστόσο, ο Γιάννης Γεωργίου κέρδισε στη Δοκιμασία της Τελευταίας Ευκαιρίας και ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, ο Νίκος Κυψίδης και ο Μάριος Ιωάννου διεκδίκησαν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Οι τέσσερις παίκτες κλήθηκαν να ετοιμάσουν πιάτα του καλεσμένου chef, Περικλή Κοσκινά.


Η αποχώρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η προσπάθεια του Παναγιώτη Φραγκιουδάκη, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef.

«Υπάρχει μια πικρία. Ένα όνειρο τελειώνει, αλλά είναι και γλυκό κιόλας γιατί έγινε πραγματικότητα. Είναι περίεργο το συναίσθημα, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, νιώθω μια μισή ολοκλήρωση. Είναι τρελό... Ήρθα φοβισμένος, αλλά πραγματικά φεύγω με ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να ζήσω», είπε ο Παναγιώτης.

Και πρόσθεσε συγκινημένος, τη στιγμή που ο Άνχελ Σαχπαζής και ο Ηλίας Παναγιώτου παρακολουθούσαν δακρυσμένοι από τον εξώστη: «Δεν το περίμενα! Δεν περίμενα να βρω σε πρόσωπα κάτι παραπάνω από ανταγωνισμό»...


Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Φραγκιουδάκη, στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star συνεχίζουν 15 παίκτες.