Breaking News

Emilia Vodos: «Γεννήθηκα με ένα μεγάλο πρόβλημα, έχω 68% αναπηρία στο αίμα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της ZoePre παραχώρησε η Emilia Vodos. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και του «I’m a celebrity… Get me out of here!» εξομολογήθηκε για το αιματολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει:

«Γεννήθηκα με ένα μεγάλο πρόβλημα, έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Έχω μάθει πλέον να ζω μ' αυτό. Δεν το ξεπερνάς ποτέ, δεν υπάρχει κάποια λύση. Γεννήθηκα με αυτό το αιματολογικό πρόβλημα και θα πεθάνω με αυτό.

Η εφηβεία μου ήταν τρομακτική, γιατί οι γιατροί μού είχαν κόψει τα πάντα. Ήμουν τυχερή γιατί είχα στο πλευρό μου την οικογένειά μου. Ωστόσο, πέρασα περιόδους με μεγάλη κατάθλιψη.

Δεν έπαιρνα τα φάρμακά μου και είχαμε φτάσει στο σημείο να διαπραγματευτούμε το αν θα πεθάνω ή όχι. Τα φάρμακα γινόταν ενέσιμα στην κοιλιά με ένα μηχάνημα, το οποίο έπρεπε να κρατήσω για 12 ώρες κάθε βράδυ και να το αφαιρέσω το πρωί, πριν πάω στο σχολείο. Δεν ήθελα να το κάνω και μου έλεγαν ότι θα πεθάνω αν δεν πάρω τα φάρμακα...


Στα 19 μου νοσηλεύτηκα και είπα "Θεέ μου, σου αφήνω την υγεία μου στα χέρια σου και εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις. Εσύ θα αποφασίσεις για την πορεία της υγείας μου". Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχω νοσηλευτεί ξανά».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.