Breaking News

Φ. Πετρουτσέλι για Μ. Πιερίδη: «Όταν δίνεις φόρα παρτίδα την προσωπική σου ζωή, δεν μπορείς να λες... δε θέλω να απαντήσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις νέες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη και ο νέος της σύντροφος, Πάνος Ιωάννου, πραγματοποίησαν πρόσφατα το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο...


Η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε σε βραδινή έξοδο: «Στο Λονδίνο πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Δε θα το χαρακτήριζα εpωτική απόδραση, αλλά ένα πολύ όμορφο τριήμερο. Δε θέλω να συζητήσω αν ήταν το πρώτο, δεύτερο, τρίτο ή δέκατο ταξίδι. Με τιμά το ό,τι υπάρχουν φωτογραφίες, μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον. Είναι ωραίο. Δεν με απασχολούν οι απόψεις αυτού του είδους (σ.σ. εννοεί τα πρόσφατα σχόλια της Φλορίντα Πετρουτσέλι...)».

Η Μαριάντα Πιερίδη δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα πρόσφατα σχόλια της Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του Mega:

«Γενικά, όταν σου κάνουν κριτικές, δεν είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Αλίμονο, είναι ανθρώπινο. Απλά αυτό που θέλω να πω στη Μαριάντα Πιερίδη - που τη συμπαθώ, γιατί της δόθηκε μία ευκαιρία και την έχει πάρει από τα μαλλιά -, ότι πολλές φορές από μία κριτική ενός άσχετου ανθρώπου, μπορείς να δεις και κάποιες αλήθειες, τις οποίες δεν τις έχεις σκεφτεί.

Πήγε σε αυτή τη βραδινή έξοδο και έλεγε ότι δε θέλει να απαντήσει... Όταν όμως δίνεις φόρα παρτίδα την προσωπική σου ζωή, μετά είναι πολύ δύσκολο να λες "δε θέλω να απαντήσω", ούτε να το πάρεις πίσω. Οπότε το λέω πραγματικά παιδιά με πολλή αγάπη, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, κάποιος πρέπει να σε βοηθήσει και να σου πει ότι "η δουλειά είναι δουλειά και η προσωπική ζωή, προσωπική ζωή"... Δεν είναι ωραίο, από τη στιγμή που η Μαριάντα έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή την απιστία του πρώην της, το παιδί της, τον νυν της, τα ταξίδια της... Πρέπει να είναι λίγο πιο ισορροπημένο το επάγγελμα με την προσωπική της ζωή...


Την άποψή μου τη λέω με σεβασμό, χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω ή να προσβάλλω τον άλλον. Και νομίζω ότι τα καταφέρνω... Από εκεί και πέρα, προφανώς η κοπέλα ενοχλήθηκε».