Breaking News

Γλασκώβη 2024: «Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου! - «Ο αγώνας μου ήταν χάλια» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον θρόνο του ανέβηκε και πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος αγωνίστηκε το Σάββατο (2/3) στον τελικό του μήκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία κατακτώντας το χρυσό, που είναι το δέκατο μετάλλιό του σε μεγάλη διοργάνωση!


Σε έναν αγώνα που είχε σασπένς, καθώς η κόντρα του με τον Ιταλό Ματία Φουρλάνι κράτησε μέχρι το τέλος, ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε 8,22 μ. στην πρώτη του προσπάθεια και κατέκτησε το δεύτερο χρυσό του μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου...


Ο Ματία Φουρλάνι είχε, επίσης, επίδοση 8,22 μ., ωστόσο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής είχε καλύτερη δεύτερη προσπάθεια.


Μετά την επιτυχία του, ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε ότι δεν είναι  ευχαριστημένος με την εμφάνισή του. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ο αγώνας μου ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερό μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί, πραγματικά. Ό,τι χειρότερο, δεν είχα καμία όρεξη πραγματικά. Προσπαθούσα από μόνος μου να ενεργοποιηθώ, έκανα καλό ζέσταμα. Στα άλματά μου προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα, ήταν χαμηλά οκτάρια. Πολύ κακός αγώνας.

Εγώ έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Τα άλλα παιδιά δεν το έχουν κερδίσει και είναι νέοι αθλητές. Αυτοί είναι πιο πεινασμένοι από μένα. Εγώ πρέπει να βρω μία όρεξη γιατί τα έχω κερδίσει όλα και είναι δύσκολο να τη βρεις. Ένιωθα σαν να είμαι σε πανελλήνιο, σε βαλκανικό, κάτι τέτοιο ένιωθα. Πολύ περίεργος αγώνας και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου...

Θα μπορούσα να πάω πολύ καλύτερα αν ο αγώνας ήταν το απόγευμα. Είμαι στο επίπεδο που θα ήθελα, το σημερινό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό, αλλά το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός. Θα ξεκινήσω και νωρίς τη σεζόν από τη Ντόχα, αρχές Μαΐου. 

Δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες, θέλω να πηγαίνω σε όλους. Στο ευρωπαϊκό θα είμαι εκεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το μόνο που κρατάω είναι ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες και χειροκροτούσαν, τίποτα άλλο».