Breaking News

Ο Jason Biggs εξομολογείται πώς συνήθιζε να κρύβει τον εθισμό του στο αλκοόλ από τη σύζυγό του Jenny Mollen (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Jason Biggs μίλησε για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με το αλκοόλ, αποκαλύπτοντας ότι συνήθιζε να κρύβει τον εθισμό του από τη σύζυγό του Jenny Mollen.

Ο Αμερικανός ηθοποιός είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Jim Levenstein, που υποδύθηκε στην κωμική σειρά ταινιών «American Pie».

Ο Jason Biggs και η Jenny Mollen (ηθοποιός και συγγραφέας) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «My Best Friend's Girl». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και απέκτησε δύο γιους.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα στο podcast της συζύγου του «All The Fails», όπου παραδέχτηκε ότι συνέχισε να πίνει αλκοόλ ενώ παρακολουθούσε συνεδρίες.

«Πήγαινα για θεραπεία και "δούλευα πάνω σε πράγματα", αλλά φεύγοντας από τη θεραπεία, έχοντας μόλις μια καλή συνεδρία, πήγαινα στο ποτοπωλείο και αγόραζα το ένα πέμπτο της βότκας. Το έπινα και μετά οδηγούσα για το σπίτι», εξομολογήθηκε ο Jason Biggs.

Η σύζυγός του, του είπε ότι σοκαρίστηκε όταν αντιλήφθηκε ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησε την έκταση του εθισμού του στο αλκοόλ. «Πώς δεν το πρόσεξα;» τον ρώτησε.

«Ήξερα πώς να "σπαταλήσω" αρκετά εκεί που έβγαλα τον εαυτό μου από την εξίσωση της ζωής. Έβγαλα τον εαυτό μου από το παρόν, δεν χρειαζόταν να συνδεθώ με τρόπο που με έκανε να νιώθω πράγματα. Πρόσεχα να μην μεθύσω πολύ, σε σημείο που να μην μπορούσα να μιλήσω μαζί σου. Αντικαθιστούσα αυτά τα μπουκάλια στο μπαρ όλη την ώρα, όλη την ώρα», της απάντησε ο  Jason Biggs...


Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, o ηθοποιός είχε μιλήσει δημόσια στο παρελθόν για τη μάχη του με τους εθισμούς του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Τον Οκτώβριο του 2018, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, είχε γιορτάσει τον έναν χρόνο νηφαλιότητας του.

«Προσπάθησα για πρώτη φορά να είμαι νηφάλιος πριν από 5 χρόνια, όταν το βάρος της εμμονής μου με το ποτό και τα ναρκωτικά έγινε πολύ βαρύ για να το διαχειριστώ. Αποδείχθηκε ότι αυτό είναι δύσκολο. Μετά από κάποιες ταραχές και ξεκινήματα, κατάφερα να συμπληρώσω έναν χρόνο νηφαλιότητας. Είμαι τόσο περήφανος για αυτό όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου. Εάν δυσκολεύεστε, να ξέρετε ότι υπάρχει βοήθεια. Μην ντρέπεστε, μπορούμε να το κάνουμε», είχε γράψει στην ανάρτησή του.