Breaking News

Κοκλώνης για Μπάρκα - Καινούργιου: «Αποφάσισα να μην πάρω θέση, μίλησα και με τη Βίκυ Σταυροπούλου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απρόσμενη κόντρα, που ξέσπασε μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Δανάης Μπάρκα, μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Δανάη Μπάρκα είχε δεχθεί επιθέσεις στα social media, μετά τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, που την έδειχναν να ανταλλάσσει ένα παθιασμέvo φιλί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στο Happy Day, όπου είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο πολλά χρόνια μαζί. Aγαπάω και τη Δανάη και την Κατερίνα και έχω και ιδιαίτερη σχέση με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Αποφάσισα να μην πάρω θέση, το ξεκαθάρισα και στην Κατερίνα και στη Δανάη, ενώ μίλησα και με τη Βίκυ».

Και συνέχισε: «Αποφάσισα να μην πάρω θέση. Έχω άποψη, αλλά θέλω να την κρατήσω για μένα. Θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη, αλλά είναι η δική μου προσωπική άποψη και δε θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γι' αυτό, γιατί είναι λεπτή η θέση μου...».


Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός πρόσθεσε: «Η Κατερίνα δεν πήρε θέση και το εκτιμώ αυτό. Η συμβουλή που δίνω στους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που συνεργάζομαι είναι ότι "πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι βγάζουμε προς τα έξω". Εγώ εκτίμησα ότι η Κατερίνα δεν τοποθετήθηκε. Επίσης, εκτίμησα και κάποιες κινήσεις της Δανάης».