Breaking News

Ο Σκαραβαίος: Επεισόδια 7 - 8

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 25/3/2024 - Επεισόδιο 7 - «Ο δράκος του χωριού»: Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει έpωτα σε απόμερη τοποθεσία στα Τουρκοβούνια, όταν ο άνδρας δέχεται δύο πυροβολισμούς και πέφτει νεκρός στα χέρια της συντρόφου του. Σύντομα, ο Σκαραβαίος και η ομάδα του συγκεντρώνουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης έχει προβεί σε ανάλογες επιθέσεις στο παρελθόν στο ίδιο σημείο, αλλά πλέον κλιμάκωσε προχωρώντας σε φόνο.

Τα μέσα αρχίζουν να opγιάζουν για τον Δράκο που κινείται στον οικισμό που μοιάζει με χωριό μέσα στην Αθήνα. Κι ενώ ο κίνδυνος να ξαναχτυπήσει ο Δράκος είναι ορατός, η ομάδα βρίσκεται μπροστά σε έναν περίπλοκο γρίφο που δοκιμάζει τα αντανακλαστικά της, κινούμενη ανάμεσα σε κλεφτρόνια, ηδοvoβλεψίες και κατοίκους που κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Όταν διαπιστώνουν ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο φόνο είναι όπλο αστυνομικού, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα για την ομάδα αλλά και τον ίδιο τον Σκαραβαίο που δοκιμάζεται στα οικογενειακά του με τη μητέρα του και την απρόσμενη εγκυμοσύνη της κόρης του. Η Χλόη επιμένει να τον κρατάει μακριά της, αλλά αποκαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό στις επιστολές της γιαγιάς της, που θα ανατρέψει τα πάντα στις οικογενειακές σχέσεις τους. Ο Σκαραβαίος θα το πάρει πάνω του αυτή τη φορά και η σύλληψη του δράστη θα φέρει τους πάντες μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη όπου τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται...


Δευτέρα 1/4/2024 - Επεισόδιο 8 - «Η προδοσία τους»: Μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη δεξαμενή μιας παλιάς κτηνοτροφικής μονάδας εντοπίζεται από τρεις εφήβους το πτώμα ενός άνδρα καλυμμένο με ασβέστη. Όταν αναλαμβάνει δράση ο Σκαραβαίος και η ομάδα του, διαπιστώνουν ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μονάδας, ενώ ενημερώνονται ότι το προηγούμενο βράδυ δηλώθηκε η εξαφάνιση του αδερφού του με τον οποίο τον τελευταίο καιρό είχαν διενέξεις για τα οικονομικά της επιχείρησης. Χρειάζονται λίγες ώρες για να βρουν το αυτοκίνητο του αδερφού που εντοπίζεται στο λιμάνι του Πειραιά με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα, ενώ ο ίδιος παραμένει άφαντος.

Τι συνέβη στα δύο αδέρφια; Μπορεί ο ένας αδερφός να σκότωσε τον άλλον και μετά να εξαφανίστηκε ή μήπως τον σκότωσε και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του; Ο γιος του εξαφανισμένου άνδρα, που είναι ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό, τι ρόλο παίζει σε αυτή την ιστορία; Μήπως ένα ανεξόφλητο χρέος σε έναν ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων είναι το κλειδί στην υπόθεση ή υπάρχει κάτι άλλο που διαφεύγει απ’ όλους; Σε αυτή την υπόθεση κανείς δεν είναι αθώος και η προδοσία κινεί τα νήματα με απρόβλεπτο τρόπο, την ίδια στιγμή που ο Σκαραβαίος έχει να διαχειριστεί τα φαντάσματα του δικού του παρελθόντος που επιστρέφουν...


Για την αρχική σελίδα "Ο Σκαραβαίος" πατήστε ΕΔΩ