Breaking News

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για την απόφαση να αλλάξει το όνομά της: «Η ταυτότητα είναι ένα χαρτί, εγώ θέλω να λέγομαι Αίθρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ενημέρωσε πρόσφατα τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ονομάζεται πλέον «Αίθρα». Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη είπε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για την απόφαση να αλλάξει το όνομά της:

«Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί. Εγώ θέλω να λέγομαι Αίθρα. Είναι στην ψυχή και την καρδιά μου και σημαίνει "φωτεινός ουρανός". Στην Αρχαία Ελλάδα, όλοι άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία, γιατί μετά αλλάζεις ως άνθρωπος. Άρα αυτό το όνομα που σου είχαν δώσει οι γονείς σου δεν σε αντιπροσωπεύει πια.

Επειδή είμαι Ελληνίδα 100% μέχρι το κόκκαλο και αγαπώ ό,τι μου έχουν περάσει οι γονείς μου, δε θα μπορούσα να μην αλλάξω το όνομά μου. Δεν το ανακοίνωσα στους δικούς μου, απλά το έμαθαν μέσα από το διαδίκτυο. 

Είμαι σύμβουλος ευεξίας, γιατί σκοπός της ζωής μου είναι να μοιράσω στον κόσμο, όλα αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια.

Δεν έχω καμία σχέση με την τηλεόραση. Εγώ αγαπώ τα social media γιατί δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει τι να κάνω...


Μεγάλωσα σε μία οικογένεια που πάντα υπήρχαν κουτσομπολιά, έχω μάθει να μην ακούω τι λένε τα ΜΜΕ. Δεν υπήρξε χρονιά που να μην έλεγαν κάτι τα Μέσα, οπότε έχω συνηθίσει. Δεν με επηρεάζει η γνώμη των άλλων, γιατί εγώ ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και τον αγώνα που δίνω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει».