Breaking News

Μ. Παναγοπούλου για Κ. Χαρδαβέλλα: «Έχει χάσει τη φωνή του, είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να βυθιστεί στη σιωπή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day, η Μαρία Παναγοπούλου μίλησε για τον σύζυγό της, Κώστα Χαρδαβέλλα, περιγράφοντας πώς ο δημοσιογράφος έχασε τη φωνή του.

Η Μαρία Παναγοπούλου μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή για το νέο της βιβλίο "Η χήρα της λίμνης Μπλεντ", που αφορά σε μία αληθινή ιστορία.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε στη νέα περιπέτεια υγείας του συζύγου της. «Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, δηλαδή μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, άρχισε να βραχνιάζει και δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του», είπε η Μαρία Παναγοπούλου.

Και τόνισε: «Ανησυχήσαμε πολύ γιατί ο Κώστας έχει και ένα κακό προηγούμενο, πριν από 15 χρόνια είχε δώσει μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Κάναμε εξετάσεις και συνεχίζουμε να κάνουμε. Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, αλλά χρειάζεται αφωνία. Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να βυθιστεί στη σιωπή. Κάνει θεραπείες και παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Θέλει υπομονή και ξεκούραση...».


«Δεν επανήλθε ο καρκίνος, είναι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη περιπέτεια της υγείας του. Πρέπει να κάνει κάποιες ασκήσεις για τις φωνητικές του χορδές και παίρνει και αρκετά φάρμακα... Τώρα ανακαλύπτει τη δύναμη της σιωπής... Ακόμα και στις θεραπείες πρέπει να είναι κάποιος μαζί του για να μπορεί να μιλάει αντί για εκείνον... Έχω εκπλαγεί με τη δύναμη της ψυχής του Κώστα», πρόσθεσε η Μαρία Παναγοπούλου.