Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε για δεύτερη φορά ο Χρήστος Γανίτης (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ακόμη μια αποχώρηση σημειώθηκε στο MasterChef. Ο Χρήστος Γανίτης, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, αποχώρησε στο επεισόδιο της Παρασκευής (22/3).

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ζωή Καλλέργη, ο Ηλίας Παναγιώτου, ο Χρήστος Γανίτης, ο Χρήστος Μοίρας και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Γανίτης είχε επιστρέψει στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας (18/3), αναπληρώνοντας το κενό που άφησε η Τάνια Παλ, η οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο Ηλίας Παναγιώτου εξαιρέθηκε από τη διαδικασία της αποχώρησης και ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς κέρδισε στη Δοκιμασία της Τελευταίας Ευκαιρίας.

Η Ζωή Καλλέργη, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο Χρήστος Μοίρας και ο Χρήστος Γανίτης διεκδίκησαν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. 


Οι τέσσερις παίκτες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο αντιγραφής της καλεσμένης chef Θεοδώρας Σακαγιάννη.


Πρώτη ανέβηκε στον εξώστη η Ζωή Καλλέργη και ακολούθησε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος. Η  αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στους δύο συνονόματους, τον Χρήστο Γανίτη και τον Χρήστο Μοίρα.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η προσπάθεια του Χρήστου Γανίτη, ο οποίος αποχώρησε για δεύτερη φορά από το MasterChef...


Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Γανίτη, στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star συνεχίζουν 15 παίκτες.