Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε η Ζωή Καλλέργη (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ταξίδι της Ζωής Καλλέργη στο MasterChef ολοκληρώθηκε. Η 24χρονη παίκτρια αποχώρησε στο επεισόδιο της Παρασκευής (29/3).

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Άνχελ Σαχπαζής, η Βιβή Ζησιμοπούλου, η Ζωή Καλλέργη και ο Γιάννης Γεωργίου.

Ωστόσο, ο Άνχελ Σαχπαζής εξαιρέθηκε από τη διαδικασία της αποχώρησης, καθώς κέρδισε στη Δοκιμασία της Τελευταίας Ευκαιρίας και ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη.

Η Βιβή Ζησιμοπούλου, η Ζωή Καλλέργη και ο Γιάννης Γεωργίου διεκδίκησαν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο αντιγραφής του καλεσμένου chef Δημήτρη Μακρυνιώτη...


Οι τρεις κριτές και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης αξιολόγησαν τις προσπάθειες και τελικά πρώτος ανέβηκε στον εξώστη ο Γιάννης Γεωργίου, έχοντας πετύχει το απόλυτο των 40 βαθμών!


Στο MasterChef παρέμεινε και η Βιβή Ζησιμοπούλου, η οποία συγκέντρωσε 27 βαθμούς. Από το ριάλιτι μαγειρικής αποχώρησε η Ζωή Καλλέργη. Οι κριτές αποφάσισαν να μην της δείξουν βαθμολογία, μιας και η προσπάθειά της δεν ήταν καλή.

«Θα ήθελα να πω κάτι. Συγγνώμη για την εκτέλεση του γλυκού. Απογοητεύτηκα που δεν κατάφερα να το εκτελέσω όσο καλύτερα μπορούσα. Είχα κάποιες ατυχίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία παρόλο που δεν έχω τόση άνεση με τα γλυκά, αν και μου αρέσουν πάρα πολύ», είπε η Ζωή στον καλεσμένο chef Δημήτρη Μακρυνιώτη...


Μετά την αποχώρηση της Ζωής Καλλέργη, στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star συνεχίζουν 14 παίκτες.