Breaking News

Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου - Αλέξης Κούγιας: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε ομοφώνως στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε ένοχη για την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την Παρασκευή (29/3), σε πρώτο βαθμό, την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, μετά από πολλούς μήνες ακροαματικής διαδικασίας.  Μάλιστα, αποφάνθηκε ότι διέπραξε το αδίκημα από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επίσης, κρίθηκε ένοχη και για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού στις 11 Απριλίου 2021.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η απόφαση σχετικά με την ποινή της. Στη Ρούλα Πισπιρίγκου επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης...


Μετά την καταδικαστική απόφαση, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε - μεταξύ άλλων - στους δημοσιογράφους:

«Μη αναμενόμενη, από την πλευρά της υπεράσπισης, η απόφαση. Εγώ επιμένω ότι πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και για μεγάλη δικαστική πλάνη. Είχα προειδοποιηθεί από την αρχή, ότι η κα πρόεδρος σε όποιο Μικτό Ορκωτό έχει προεδρεύσει, έχει επιβάλει ποινή ισοβίου καθείρξεως... Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά θέλω να διατυμπανίσω ότι η κρίση για την κυρία κατηγορουμένη θα είναι αθωωτική... Θα καταθέσουμε έφεση».