Breaking News

Πέμυ Ζούνη: «Το θέμα της πολιτικής έκλεισε για μένα, είχε πολύ άσχημο τέλος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 ήταν καλεσμένη η Πέμη Ζούνη. Η καταξιωμένη ηθοποιός είπε στην Αθηναΐδα Νέγκα:

«Το θέμα της πολιτικής έχει κλείσει για μένα, είχε πολύ άσχημο τέλος. Παραιτήθηκα και τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, τα μαθήματα ήταν πολύ έντονα και δεν ήταν καθόλου happy end. Ωστόσο παρακολουθώ με ενδιαφέρον και ξέρω να βλέπω λίγο καλύτερα τώρα τα υπονοούμενα. Νομίζω ότι αυτά που βλέπουμε στις σειρές, όπως το "House of Cards", συμβαίνουν και στην πολιτική, είναι πολύ κοντά. Δεν υπάρχουν οι δολοφονίες, αλλά υπάρχουν οι δολοφονίες χαρακτήρων.

Το θέατρο είναι λούνα παρκ σε σχέση με την πολιτική. Η πολιτική είναι πιο άγριο πράγμα... Όποιος αντιστέκεται, του βγάζεις το καπέλο. Είναι λίγοι αυτοί που αντιστέκονται...


Τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες. Εάν κάποιος ηθοποιός έχει μια πραγματική μόρφωση και μπορεί να παρακολουθήσει τα νομοσχέδια και να συνεισφέρει στον Πολιτισμό ουσιαστικά, ας ασχοληθεί με την πολιτική. Αλλά πρέπει να ξέρει με τι θα ασχοληθεί. Δηλαδή, οι περισσότεροι μπαίνουν απροετοίμαστοι και η δουλειά εκεί είναι σημαντική και σοβαρή».