Breaking News

Survivor: Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση - Τη γλίτωσε η Μαρία Αντωνά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Κόκκινους, οι οποίοι οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία στο επεισόδιο της Τρίτης (5/3), υποδεικνύοντας μία ακόμη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα τους. 

Οι Μπλε είχαν χάσει στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και υπέδειξαν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Μαριλίνα Βακονδίου. Στο δεύτερο αγώνισμα οι Κόκκινοι ηττήθηκαν και έβγαλαν στον «τάκο» την Ευγενία Μπόρλα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι Μπλε νίκησαν και στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας, Τον τελευταίο πόντο χάρισε στην ομάδα του ο Γιώργος Γκιουλέκας, διαμορφώνοντας το τελικό 10-8...


Στο συμβούλιο, από την ψηφοφορία των Κόκκινων, αναδείχθηκε τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση η Αναστασία Τσέρου, η οποία πήρε 8 ψήφους. Ακολούθησε η Μαρία Αντωνά με 3 ψήφους...


«Το περίμενα το αποτέλεσμα, το είχαμε συζητήσει και με τα παιδιά. Είμαι εντάξει με το αποτέλεσμα και πολύ συνειδητοποιημένη, ωστόσο δεν είναι ευχάριστη για κανέναν αυτή η διαδικασία», είπε η Αναστασία.

Επίσης, τόνισε ότι δε θα ήταν δίκαιο να βγει υποψήφια η Μαρία Αντωνά, καθώς είχε πάει σε δύο σερί μονομαχίες και είναι κουρασμένη.