Breaking News

Survivor: Οι 4 υποψήφιες προς αποχώρηση - «Πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο αλλά δεν μας βγήκε, ήταν λάθος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συμπληρώθηκε η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης (27/3).

Στο τέταρτο αγώνισμα ασυλίας, η μπλε ομάδα ηττήθηκε από τους Κόκκινους, οι οποίοι επικράτησαν με 10-6...


Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν ήδη η Aira Adomaityte από την κόκκινη ομάδα και οι Ευγενία Μπόρλα και Αναστασία Τσέρου από τη μπλε ομάδα.

Μετά την ήττα τους στο τέταρτο αγώνισμα ασυλίας, οι Μπλε οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία στο συμβούλιο, με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου να συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και να αναδεικνύεται τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση...


«Το γνώριζα το αποτέλεσμα, το είχα ζητήσει από τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι στο προηγούμενο συμβούλιο επιλέξαμε σαν μπλε ομάδα να πάρουμε ένα μεγάλο ρίσκο. Ψηφίστηκε η πιο υγιής διαθέσιμη κοπέλα (σ.σ. Αναστασία Τσέρου), με το σκεπτικό ότι δε θα χάναμε τη σημερινή ασυλία, κάτι που δεν μας βγήκε. Ήταν λάθος. Περίμενα να με ψηφίσουν όλοι, δεν περίμενα να πάρει ψήφους και η Σταυρούλα», είπε η Χρύσα στον  Γιώργο Λιανό.

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή τόνισε: «Κι εγώ ζήτησα από τους συμπαίκτες μου να με ψηφίσουν για να βγω υποψήφια, αλλά δεν το έκαναν. Εγώ δεν είχα άλλη επιλογή, ψήφισα αναγκαστικά τη Χρύσα. Αν υπήρχε άλλη κοπέλα δε θα το έκανα, γιατί η Χρύσα είναι τραυματισμένη».