Breaking News

Τέμπη - Αγγελική Νικολούλη: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί στο ύψος της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αγγελική Νικολούλη έστειλε το δικό της μήνυμα για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που συνέβη πριν από ένα χρόνο, στις 28 Φεβρουαρίου 2023. Το βράδυ της Παρασκευής (1/3),  η δημοσιογράφος ανέφερε στο τέλος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»:

«Θα ήθελα να μείνουμε λίγο - πριν πούμε καληνύχτα - και στην εθνική τραγωδία των Τεμπών, στους 57 νεκρούς, ανάμεσά τους οι περισσότεροι φοιτητές.

Ένα χρόνο μετά, συγγενείς, πολίτες, όλοι ζητάμε τη δικαίωση. Η Δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να δούμε τα αποτελέσματά της όσο ψηλά κι αν βρίσκονται κάποια πρόσωπα που μπορεί να έχουν εμπλακεί.

Πολλοί άνθρωποι, όταν τους ρωτάνε "τι έγινε;", σου λένε "τίποτα  σε ένα χρόνο". Δε θέλουμε να μείνουμε στο "τίποτα". Θέλουμε να μείνουμε στην απάντηση και στην τιμωρία. Ζητούν δικαίωση αυτά τα θύματα και δε θέλουμε να επαναληφθεί μια τέτοια τραγωδία...


Θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά να γελάνε, γιατί έχουν τη ζωή μπροστά τους κι όχι να βλέπουμε τους γονείς να κλαίνε. Να μην ξαναγίνει μια τέτοια τραγωδία και να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται».