Breaking News

Δήμητρα Ματσούκα: «Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Πέτρο Κόκκαλη.

Η  γνωστή ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και συνιδρυτής του νέου πολιτικού φορέα «Κόσμος» μίλησαν για την πορεία της σχέσης τους, όπως και για τον γάμο τους, που είχε γίνει την 1η Δεκεμβρίου 2023.

«Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν, εμείς σίγουρα επειδή είμαστε εpωτευμένοι, αγαπιόμαστε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης, με τη Δήμητρα Ματσούκα να προσθέτει: «Είμαστε καλά μεταξύ μας. Υπάρχουν στιγμές που δεν είναι εύκολες, όπως είναι και η ζωή. Η αγάπη μας είναι το μεγαλύτερο όπλο. Είμαστε μαζί 7 χρόνια. Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια, περισσότερο για εξωγενείς παράγοντες, αλλά εμείς ήμασταν μια χαρά μεταξύ μας...».


«Η πρόταση γάμου είχε γίνει στην αρχή της σχέσης μας», αποκάλυψε η ηθοποιός, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης εξομολογήθηκε: «Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Δεν παντρευτήκαμε νωρίτερα για διάφορους λόγους, για λόγους αναβλητικότητας. Τελικά το κάναμε... Εγώ να πω την αμαρτία μου, νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη και βαθύτερη η σχέση μας. Είναι θέμα ανοίγματος οριζόντων...».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.