Breaking News

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA μετά από 3 χρόνια (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το Mega τη φετινή σεζόν, μετά από τρία χρόνια, με την παρουσιάστρια να αφήνει ερωτηματικά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως έγινε γνωστό, το κανάλι ζήτησε μια σειρά οικονομικών μειώσεων, τόσο στο  budget της εκπομπής, όσο και στις αμοιβές της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, η μείωση της αμοιβής θα αφορούσε και τους συνεργάτες της παρουσιάστριας. Επίσης, τέθηκε και θέμα αλλαγών στην εκπομπή «Ελένη», ώστε να υπάρξει ανανέωση της θεματολογίας.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δεν δέχτηκε τα νέα δεδομένα, με τις δύο πλευρές να μην προχωρούν σε ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στην εκπομπή «Fay's Time», η παρουσιάστρια έχει ήδη ενημερώσει τους συνεργάτες της, τους οποίους συμβούλεψε να αναζητήσουν το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα στο Mega ή σε κάποιο άλλο κανάλι

Η σχέση της  Ελένης Μενεγάκη με το Mega φαίνεται ότι παραμένει πολύ καλή. Χαρακτηριστικά έκανε λόγο για «υπέροχο κανάλι», όταν μίλησε στους συνεργάτες της.

Δείτε αναλυτικότερα στα βίντεο που ακολουθούν.