Breaking News

Ελένη Τσολάκη: «Ο... ελενικός καιρός εκεί που του αξίζει - Ένα γλυκό φιλί στον Elon Musk» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε την Τετάρτη (24/4) στο «Πρωινό ΣουΣού» στο σχόλιο που έκανε ο Elon Musk, το οποίο έγινε viral στη χώρα μας.

Πριν λίγες ημέρες ανέβηκε στο X (πρώην Twitter) ένα βίντεο, στο οποίο γίνεται σύγκριση πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και στην Ελλάδα. Το βίντεο περιέχει ένα απόσπασμα από την εποχή που η Ελένη Τσολάκη παρουσίαζε με «εκρηκτικό» τρόπο τον καιρό στην εκπομπή «Happy Day».

Ο Elon Musk, που είναι ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε ενθουσιασμένος: «Ουάου, αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα!».

Η Ελένη Τσολάκη ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού»: «Χαιρετήστε με, γιατί ετοιμάζω βαλίτσες και φεύγω! Έχω πολλές προτάσεις, η μία να αναλάβω CEO στα... αυτοκινητάκια του Elon Musk. Έχει γίνει χαμός από χθες, με παίρνουν τηλέφωνο άνθρωποι που είχα να ακούσω πολλά χρόνια, για να μου πουν γι' αυτό το σχόλιο...».


Και πρόσθεσε: «Ήταν το πραγματικό προφίλ του Elon Musk. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν τρολιά, μετά σκέφτηκα ότι δεν είναι ο κανονικός του λογαριασμός. Και ορίστε, ήρθε η στιγμή να φτάσει ο "ελενικός καιρός" εκεί που του αξίζει... Να στείλω ένα γλυκό φιλί στον Elon Musk!».