Breaking News

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δε θέλω να κάνω τα ίδια «λάθη» με τη νέα μου σχέση» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευρυδίκη  Βαλαβάνη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «The 2Night Show», όπου ήταν καλεσμένη.

Μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη  Βαλαβάνη αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όπως και στη νέα της σχέση, αποφεύγοντας να κατονομάσει τον Γρηγόρη Μόργκαν.

«Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Ήταν μια σχέση πολλών ετών. Δε θέλω να μιλάω για την καινούργια μου σχέση. δε θέλω να κάνω τα ίδια "λάθη". Πλέον μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δε θα ανεβάσω φωτογραφία στα social media, αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Ευρυδίκη  Βαλαβάνη δεν έκρυψε την αμηχανία της όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέμεινε να ρωτά για τη νέα της σχέση.

«Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω. Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση, οπότε τέλεια», είχε χαρακτηριστικά.

Και τόνισε στη συνέχεια: «Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δε θα γίνει ποτέ. Είμαι 37 χρονών. Πλέον λίγο το έχω βγάλει από το μυαλό μου...».


Επίσης, εξομολογήθηκε: «Έχω πτηνοφοβία. Ο μπαμπάς μου έχει κότες και με είχε βάλει στο κοτέτσι για να ξεπεράσω το φόβο μου, αλλά δεν τον ξεπέρασα. Δεν ξέρω από πού προκύπτει, πρέπει να το ψάξω...».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.